berm in het midden tussen twee straten

Thuis in Maastricht

Dit is het online participatieplatform van de stad Maastricht. Hier vind je informatie over lopende plannen, projecten, activiteiten, initiatieven en ontwikkelingen specifiek in jouw wijk en buurt en stadsbreed. Waar mogelijk, krijg je de kans om mee te denken, mee te praten of mee te beslissen in de verschillende fasen van een proces. Denk aan het online uitbrengen van jouw stem over een bepaald thema. Of je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan (online) bijeenkomsten. Je vindt hier ook verhalen en actualiteiten zodat je op de hoogte blijft van wat er leeft en speelt in jouw wijk en in Maastricht.

Participatie is sterk in ontwikkeling, Thuis in Maastricht dus ook. De site zal groeien en bloeien en is nooit af. Heb je ideeën of suggesties, laat het ons weten: redactie [at] thuisinmaastricht.nl.


Plannen en projecten

Hieronder vind je de meest recente plannen en projecten. Op de pagina 'Doe mee' vind je een overzicht van alle lopende plannen en projecten in Maastricht. 

Read more

zicht op voortuin met veel groen en stenen muurtjes

Mijn wijk

Maastricht heeft 44 buurten verdeeld over 7 wijken. Op de pagina van de wijk waar je woont vind je meer informatie over jouw wijk zoals de laatste actuele berichten. Of over lopende plannen en projecten die specifiek betrekking hebben op jouw woon-, en leefomgeving.


Actueel

Hieronder vind je de meest recente verhalen, blogs, video's, artikelen en meer...  Blijf dagelijks op de hoogte van wat er leeft en speelt in jouw wijk en buurt. 


Jouw verhaal op Thuis in Maastricht

Thuis in Maastricht is het online participatieplatform van de stad. Het is ook de plek waar actualiteiten, verhalen en nieuwtjes over participatie samenkomen. Het is niet alleen een plek vóór, maar ook dóór inwoners. Want ook jij kan, verhalen, foto’s of filmpjes delen. Heb je zelf mooie voorbeelden of inspirerende verhalen over participatie? Of heb je deelgenomen aan een project of initiatief ter verbetering van de stad of van jouw directe leefomgeving? Maak ons deelgenoot van jouw ervaring(en).

Hoe doe je dat?

Stuur ons jouw verhaal via het formulier. Je kunt met het formulier ook foto's of een video uploaden en meesturen. Onze redactie checkt vervolgens jouw inzending en laat je zo snel mogelijk weten of jouw bericht geplaatst wordt op deze website en onze Facebook-pagina.