Maastricht Zuid-West

Wethouder Johan Pas is stadsdeelwethouder Maastricht Zuid-West. Bij dit stadsdeel horen de wijken: Biesland · Campagne · Jekerdal · Sint Pieter · Villapark · Wolder. Maastricht Zuid-West ligt tussen de Maas in het oosten en het Albertkanaal in het zuidwesten.


Lopende plannen en projecten

Bekijk hier de actuele plannen, projecten, activiteiten en ontwikkelingen voor Maastricht Zuid-West. Op de pagina 'Doe mee' vind je een overzicht voor alle stadsdelen. 

 

Lees meer

Massimo di Perna afbeelding handhaver man met blauwe polo en geel vest

E: massimo.diperna [at] maastricht.nl (massimo[dot]diperna[at]maastricht[dot]nl)
T: 14 043 (landelijk nummer van de gemeente Maastricht)

Massimo di Perna

Gebiedshandhaver 

Wat mogen de wijken van je verwachten?

“Praten en meedenken over leefbaarheid en veiligheid in ons stadsdeel? Dat kan! Ik zorg voor een plek en de juiste mensen aan tafel.”


Voorzieningen in Maastricht Zuid-West

Winkels, scholen, restaurants, speeltuinen en meer. Bekijk alle voorzieningen in Maastricht Zuid-West op de kaart. Je kunt inzoomen tot op straatniveau om meer van de omgeving te zien.  De legenda geeft uitleg bij de symbolen. En via 'kaart' kun je categorieën aan-, of uitzetten. 

straatje met witte huizen en kerktoren in de verte

Weten wat er speelt en leeft

Hier vind je alle actuele publicaties voor de wijk Maastricht Zuid-West. Ook op de hoogte blijven van actualiteiten in de andere stadsdelen? Kijk op de pagina 'Actueel'. 


Jouw verhaal op Thuis in Maastricht

Thuis in Maastricht is het online participatieplatform van de stad. Je vindt er ook nieuws en verhalen van bewoners uit de wijken. Het is niet alleen een plek vóór, maar ook dóór inwoners. Want ook jij kan verhalen, foto’s of filmpjes delen. Heb je zelf iets bijzonders meegemaakt in je wijk, stadsdeel of stad? Of heb je mooie voorbeelden of inspirerende verhalen over participatie? Laat het ons weten!

Hoe doet je dat?

Stuur ons jouw verhaal via het formulier. Je kunt met het formulier ook foto's of een video uploaden en meesturen. We bekijken dan jouw inzending en laten je zo snel mogelijk weten of we jouw bericht plaatsen op deze website, onze Facebook pagina en/of ons Instagram account.


Sociaal team

Voel je je eenzaam? Gaat het thuis niet goed? Ervaar je problemen in jouw gezin? Met jouw kinderen? Of heb je moeite met dagelijkse handelingen en heb je geen idee hoe je daar hulp of ondersteuning bij kunt krijgen? Het Sociaal Team helpt je graag op weg. Het Sociaal Team is een team waarin verschillende deskundigen met elkaar samenwerken. Daardoor kunnen zij jouw nog beter kunnen adviseren als je een vraag hebt.