afbeelding van een glijbaan en een speeltoestel

Sporten en spelen in Itteren

Waar moeten we in Itteren aan denken als we het hebben over het verbeteren van de sport- en speelplekken? Dat hoorden we graag van je tijdens een bijeenkomst op 24 maart. Een korte terugblik en een vragenlijst voor als je er niet bij kon zijn, vind je op deze pagina.

Een korte terugblik

Als 1e van alle buurten in Maastricht vond 24 maart in Itteren de aftrap van de dialogen sport- en speelplekken plaats. Bewoners van Itteren konden tijdens deze zonnige middag hun wensen over hun openbare sport- en speelplekken delen met medewerkers van de gemeente. De aanwezige buurtbewoners, waarvan enkele samen met hun kinderen, deelden veel ideeën en tips. Dit varieerde van wensen voor nieuwe/andere speel- en sporttoestellen tot planten van bomen en van het aanbrengen van verlichting en het plaatsen van een afdak. In een plezierige sfeer was er voldoende ruimte om het gesprek met elkaar aan te gaan.

Vul het online formulier in

Als je niet naar de bijeenkomst in Itteren kon komen op 24 maart, is dat geen probleem. Vul dan hieronder de korte enquête in. 

Praat mee over de sport- en speelplekken buiten in Itteren