Sporten en spelen in de buurt

Mensen sporten steeds vaker buiten. En kinderen spelen graag buiten. Daar willen we als gemeente op inspelen met passende sport- en speelplekken. Want we willen betere plekken maken met het geld dat we hiervoor hebben. Waar moeten we dan aan denken? Dat horen we graag van je.

2 kinderen hangend aan rekstok

Vertel het ons

We bespreken graag jouw en onze ideeën tijdens 1 van de ongeveer 30 inloopbijeenkomsten. Elke buurt waar sport- en speelplekken zijn, komt aan bod. 

Update 15 november 2021: We willen graag op een informele manier het gesprek aangaan met buurtbewoners. Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus kan dat op dit moment niet en kunnen de geplande inloopbijeenkomsten in november niet doorgaan.

We kunnen nu nog geen nieuwe data noemen. We voeren geen veranderingen door voordat we samen met buurtbewoners het gesprek hierover hebben gevoerd.

Hou je brievenbus in de gaten!

Want ongeveer 2 weken voor een bijeenkomst bij jou in de buurt sturen we je een uitnodiging. Kom vooral en neem ook je kinderen mee. Of vraag hen wat zij willen.

Waar en wanneer?

De geplande bijeenkomsten in november 2021 zijn geannuleerd door ontwikkelingen rondom het coronavirus. Zodra ze weer plaats kunnen vinden, lees je dat op deze pagina.

Vul het online formulier in

Als je niet naar de bijeenkomst in jouw buurt kunt komen, is dat geen probleem. Vul dan de korte enquête in voor jouw buurt. De link naar zo'n formulier volgt na elke bijeenkomst.

Blijf op de hoogte

Je kunt op de bijeenkomst of in het online formulier je mailadres achterlaten. Een aantal weken na de bijeenkomst krijg je dan een e-mail met een korte samenvatting van de bijeenkomst voor jouw buurt. Wil je liever geen e-mailadres achterlaten? Geen probleem. We plaatsen op deze pagina ook de samenvattingen.

Hoe gaat het verder na de bijeenkomst?

Via de bijeenkomsten en online formulieren verzamelen we alle wensen. We bekijken vervolgens wat we kunnen oppakken binnen het bestaande budget. Wensen die meer geld kosten, leggen we voor aan de gemeenteraad.

glijbaan