4 november 2021 - Artikel

Save the date: 27 november informatiemarkt ‘Bijpraten aan de Groene Loper’

Benieuwd hoe het staat met de plannen voor een onderwijscampus aan de Groene Loper? Weten wat de planning is voor de nieuwe woningen in Le Sud of hoe het gaat met het verkeersonderzoek? 

Op zaterdag 27 november organiseren gemeente Maastricht en Projectbureau A2 Maastricht een informatiemarkt voor buurtbewoners van de Groene Loper. Hier word je bijgepraat over lopende en toekomstige ontwikkelingen op en rond de Groene Loper. Daarnaast is er ruimte voor jouw vragen en opmerkingen.

Waarover?

Er staan verschillende onderwerpen op het programma, zoals de onderwijscampus, de woningbouw, het nieuwe kernkindcentrum en de andere ontwikkelingen in het Leeuwenpark, het verkeersonderzoek en de ontwikkelingen in het centrumgebied, Wyckerpoort-Noord en Scharn. Mensen die hiermee bezig zijn vertellen hierover, beantwoorden vragen en luisteren naar jouw reactie.

Het programma

Op een aantal momenten wordt centraal over een onderwerp verteld. Hier worden verschillende tijden voor gepland. Deze worden nog bekend. Daaromheen is er ruimte om informatiemateriaal, maquettes en beelden te bekijken, en kun je je reacties en vragen delen. Voor koffie, thee, water en wat lekkers wordt gezorgd. In de loop van november is het volledige programma bekend.

Goed om te weten

Informatiemarkt ‘Bijpraten aan de Groene Loper’ is op zaterdag 27 november van 10.00 tot 15.00 uur in de Oude Theresiaschool (President Rooseveltlaan 213). Om idee te hebben van hoeveel mensen komen en in verband met corona, is het nodig je vooraf aan te melden. Hierover lees je binnenkort meer. Tijdens het evenement worden de op dat moment geldende coronamaatregelen gevolgd.

Houd ook de website Mijn Groene Loper in de gaten voor meer informatie.

poster met tekst erop voor bijeenkomst groene loper op 27 november met groene en blauwe kleuren