12 januari 2023 - Artikel

Nieuwjaarsborrel voor mantelzorgers in Wittevrouwenveld en Wyckerpoort

Onze buurtreporter George Seelen bezocht begin januari de nieuwjaarsborrel voor mantelzorgers in Wittevrouwenveld en Wyckerpoort.

Er werd geproost op het nieuwe jaar en op deze plek waar mantelzorgers even iets voor zichzelf kunnen doen. Of waar ze buurtgenoten kunnen ontmoeten die ook mantelzorger zijn. Het was een gezellige nieuwjaarsborrel! Een grote chapeau voor de organisaties en de vrijwilligers die deze ontmoetingsplek en deze nieuwjaarsborrel mogelijk maken.

Over de ontmoetingsplek

De ontmoetingsplek voor mantelzorgers in het Wijkservicepunt Wittevrouwenveld is een gezellige plaats waar u als mantelzorger naartoe kunt komen of waar u uw naaste voor wie u zorgt een paar uurtjes met een gerust hart naartoe kunt brengen. Of jullie komen samen om gezellig bij te kletsen met andere mantelzorgers en inwoners uit de wijk.

Enthousiaste vrijwilligers staan klaar om een praatje te maken onder het genot van een lekker kopje koffie en wat lekkers. Een mantelzorgconsulent van Steunpunt Mantelzorg Zuid is aanwezig om vragen te beantwoorden.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd mailen naar info [at] mantelzorgzuid.nl (info[at]mantelzorgzuid[dot]nl) of bellen: 043 321 50 46. De ontmoetingsplek is iedere maandag open tussen 14.00 en 16.00 uur. De ontmoetingsplek is in Wijkservicepunt Wittevrouwenveld aan de Voltastraat 50 in Maastricht.