7 juli 2022 - Artikel

Gezocht: goede ideeën om De Heeg nog beter te maken!

We verbeteren in De Heeg samen de leefbaarheid. Daarmee bedoelen we alles dat kan bijdragen aan een fijnere omgeving, aan een groter veiligheidsgevoel, aan meer verbinding tussen mensen of aan het verbeteren van ‘meedoen’ van mensen in de buurt.

Alle ideeën welkom

Je woont in De Heeg en kent jouw buurt als beste. Samen met jouw buren weet je wat goed is voor de straat, het plein of de buurt. Met een bijdrage uit het Leefbaarheidsfonds kunnen we deze goede ideeën voor De Heeg misschien uitvoeren. Van een sportparkje, een buurttuin met moestuinbakken of leuke activiteit met buurtbewoners: alle ideeën zijn welkom!

In gesprek op 14 juli

Dus: heb je een goed idee om de leefbaarheid in de buurt te verbeteren? Laat dan van je horen. Op donderdag 14 juli gaan wij graag met jou in gesprek. Je bent welkom in ‘t Heegeneerke (Roserije 410) van 19.00 tot 21.00 uur. Kun je niet naar het inloopmoment komen en heb je een plan of wil je meer weten? Neem contact op met het buurtnetwerk Like de Heeg via info [at] likedeheeg.nl (info[at]likedeheeg[dot]nl).

Over het Leefbaarheidsfonds

Vanuit het Leefbaarheidsfonds is er geld voor De Heeg beschikbaar gesteld tot eind 2022 om die leefbaarheid te verbeteren. In dit fonds zitten bijdragen vanuit de gemeente en de woningcorporaties Servatius, Woonpunt en Maasvallei. Samen met buurtnetwerk Like de Heeg en Trajekt zoekt de gemeente plannen die de buurt beter maken. Bewoners met een idee kunnen een beroep doen op dit fonds.

Mensen op terras op groene stoelen bij 't Heegeneerke in de Heeg