20 december 2022 - Artikel

Dankzij het Leefbaarheidsfonds blijft het in De Heeg niet bij goede ideeën

De werkgroep Leefbaarheidfonds De Heeg heeft samen met het buurtnetwerk Like De Heeg in de afgelopen weken werk gemaakt van het winkelcentrum Roserije. De beschilderde etalageruiten en nieuwe bestickering, plantenbakken en sfeerverlichting dragen zo bij aan het verbeteren van de leefbaarheid in het winkelcentrum.

Nicole Mulkens (Verfraaier) uit Maastricht beschilderde de etalageruiten met onderwerpen die zijn bedacht door buurtbewoners.

Met leefbaarheid verbeteren bedoelen we alles dat kan bijdragen aan een fijne omgeving, aan een groter veiligheidsgevoel, aan meer verbinding tussen mensen of aan het verbeteren van ‘meedoen’ van mensen uit de wijk. Als je een goed idee hebt dat voor 1 van die dingen kan zorgen in De Heeg, meld je dan bij Buurtnetwerk Like de Heeg via info [at] likedeheeg.nl (info[at]likedeheeg[dot]nl).

De hulp komt vanuit het Leefbaarheidsfonds. Het geld dat in dat fonds zit, komt van de gemeente en de woningcorporaties. Ook ontwikkelaar Orange Capital heeft een bijdrage geleverd voor het winkelcentrum.

foto beschilderde winkelruit winkelcentrum De Heeg
foto beschilderde winkelruit winkelcentrum De Heeg
foto beschilderde winkelruit winkelcentrum De Heeg