Maastricht Noord-West

Wethouder Frans Bastiaens is stadsdeelwethouder Maastricht Noord-West. Bij dit stadsdeel horen de wijken: Belvédère · Bosscherveld · Boschpoort · Caberg · Frontenkwartier · Lanakerveld ·  Malpertuis · Oud-Caberg · Pottenberg. Het stadsdeel ligt op de westelijke oever van de rivier de Maas op een terrein met wat hoogteverschillen, dat in het westen iets hoger is. De Maas is de oostgrens van het stadsdeel – de rivier maakt hier een S-bocht om het dorp Borgharen heen. De Statensingel, de Frontensingel en de voormalige aansluiting van de Noorderbrug vormen de zuidgrens.


Lopende plannen en projecten

Bekijk hier de actuele plannen, projecten, activiteiten en ontwikkelingen voor Maastricht Noord-West. Op de pagina 'Doe mee' vind je een overzicht voor alle stadsdelen. 

 

Lees meer

Rick van den Boorn

Gebiedshandhaver

E: rick.van.den.boorn [at] maastricht.nl (rick[dot]van[dot]den[dot]boorn[at]maastricht[dot]nl)
T: 14 043 (landelijk nummer van de gemeente Maastricht)


Voorzieningen in Maastricht Noord-West

Winkels, scholen, restaurants, speeltuinen en meer. Bekijk alle voorzieningen in Maastricht Noord-West op de kaart. Je kunt inzoomen tot op straatniveau om meer van de omgeving te zien.  De legenda geeft uitleg bij de symbolen. En via 'kaart' kun je categorieën aan-, of uitzetten. 

toegangspoort tot landgoed

Weten wat er speelt en leeft

Hier vind je alle actuele publicaties voor de wijk Maastricht Noord-West. Ook op de hoogte blijven van actualiteiten in de andere stadsdelen? Kijk op de pagina 'Actueel'. 


Jouw verhaal op Thuis in Maastricht

Thuis in Maastricht is het online participatieplatform van de stad. Je vindt er ook nieuws en verhalen van bewoners uit de wijken. Het is niet alleen een plek vóór, maar ook dóór inwoners. Want ook jij kan verhalen, foto’s of filmpjes delen. Heb je zelf iets bijzonders meegemaakt in je wijk, stadsdeel of stad? Of heb je mooie voorbeelden of inspirerende verhalen over participatie? Laat het ons weten!

Hoe doet je dat?

Stuur ons jouw verhaal via het formulier. Je kunt met het formulier ook foto's of een video uploaden en meesturen. We bekijken dan jouw inzending en laten je zo snel mogelijk weten of we jouw bericht plaatsen op deze website, onze Facebook pagina en/of ons Instagram account.


Sociaal team

Voel je je eenzaam? Gaat het thuis niet goed? Ervaar je problemen in jouw gezin? Met jouw kinderen? Of heb je moeite met dagelijkse handelingen en heb je geen idee hoe je daar hulp of ondersteuning bij kunt krijgen? Het Sociaal Team helpt je graag op weg. Het Sociaal Team is een team waarin verschillende deskundigen met elkaar samenwerken. Daardoor kunnen zij jouw nog beter kunnen adviseren als je een vraag hebt.