Algemene redactie
27 maart 2020

Zo blijf je fit tijdens de coronaquarantaine

Geen dagelijkse fietstocht of wandeling meer. En dan is de sportschool ook nog dicht en gaat de yogales niet door. Hoe blijf je fit nu het openbare leven stilligt? Veel sportscholen en -organisaties bieden jou en je kinderen een dagelijkse portie beweging online! Kijk hieronder waar je terecht kunt.

Thuis in Beweging met Maastricht Sport
Nu basisscholen gesloten zijn vanwege het coronavirus, zijn jullie kinderen genoodzaakt om al hun schoolactiviteiten thuis voort te zetten. Naast rekenen, lezen en puzzelen, horen sporten en spelen óók bij een reguliere schooldag. Omdat wij begrijpen dat het voor ouders niet makkelijk is om zomaar de frequentie van beweging op peil te houden, ontwikkelde Maastricht Sport ‘Thuis in Beweging’: de dagelijkse portie beweeginspiratie voor kind en ouder, gewoon thuis!

Elke schooldag krijg je om 10.00 uur beweeginspiratie via de Facebookpagina en Instagrampagina van Maastricht Sport. Zo blijf je lekker Thuis in Beweging!

Meer info? Klik hier >> 

Online sportlessen door Mac Sportsclub
Constance van Mac Sportsclub verrast je dagelijks met verschillende sportlessen via Facebook en Youtube. Doe o.a. mee aan een les Bodytraining of Yoga. Genoeg sportieve activiteiten! Volg hen via facebook & youtube!

Live sport sessies door Training Maastricht
Blijf met het hele gezin sportief en volg een van de live-sessies op Facebook van Training Maastricht.  Soms ’s morgens en soms in de middag. Een korte maar krachtige training voor het hele gezin.

Limburg in beweging
Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Limburg in Beweging, dagelijks om 10:00 en 14:30 uur op L1, is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’. Meer info? Klik hier >>

 

 

 

 Lees ook