Witte­­vrouwen­­veld

Witte­vrouwen­veld is een grote en zeer diverse buurt. Je vind er een mix van authentieke Witte­vrouwen­velders, immigranten en studenten. De buurt is volop in ontwikkeling.

We helpen

Gemakkelijk en gratis hulp vragen en aanbieden
Wittevrouwenveld, Maastricht 2015

Winkels, scholen, huisartsen, speeltuinen, restaurants …

Bekijk alle voorzieningen in deze buurt op een overzichtelijke kaart.

Buurtprikbord

Op het prikbord vind je vraag en aanbod in jouw buurt. Wil je iets ruilen, heb je iets aan te bieden of zoek je iets? Wil je een clubje beginnen of ben je iets kwijt geraakt? Via het platform WeHelpen maak je het kenbaar.

Binnen schilder gezocht.

Graag had ik hulp van een schilder om de binnendeuren en ramen een fris kleurtje te geven. Er zit nog de verf van 2008 op.

lees meer

tijd vrij voor klusjes of gezelschap?

Wij zoeken vrijwilligers die, wanneer ze tijd hebben, op sociaal of praktisch gebied iets willen betekenen voor mensen die geen sociaal netwerk om zich heen hebben en/of over weinig financiële […]

lees meer

wie wil af en toe eens voor mij vers koken

Wij, de Deken Hanneman Stichting, zijn op zoek naar een vrijwilliger die namens onze stichting wil worden ingezet bij onderstaande hulpvraag.

Een jonge vrouw die zeer slecht horend is en in een […]

lees meer

gezelschap / aanwezigheid voor mijn zieke partner.

Ik durf mijn zieke partner niet langer dan een uurtje alleen thuis te laten. Ik zou echter af en toe wel wat langer weg willen, en zoek iemand die af en toe een paar uurtjes hier in huis gewoon […]

lees meer
meer prikbordberichten