Statenkwartier

Het Statenkwartier behoort tot één van de oudste delen van Maastricht. Kenmerkend voor de wijk is de diversiteit van de bevolkingssamenstelling. Er wonen studenten, alleenstaanden, ouderen, maar ook gezinnen met kinderen. Het is een kleurrijke wijk waar altijd wel wat te doen is.

We helpen

Gemakkelijk en gratis hulp vragen en aanbieden

Winkels, scholen, huisartsen, speeltuinen, restaurants …

Bekijk alle voorzieningen in deze buurt op een overzichtelijke kaart.

Buurtprikbord

Op het prikbord vind je vraag en aanbod in jouw buurt. Wil je iets ruilen, heb je iets aan te bieden of zoek je iets? Wil je een clubje beginnen of ben je iets kwijt geraakt? Via het platform WeHelpen maak je het kenbaar.

Boodschappen(wekenlijks)doen,geld en lijstje heb ik klaar.

Ik ben een man van 40jaar maar zo voel ik mij niet.
Ik ben bedlegerig/rolstoel.
En ik kom niet uit Maastricht maar uit Den-Haag maar ik woon hier nu al zoon 7 jaar.
Ik ben meestal positief […]

lees meer

Hulp voor client bij het koken

Hulp bij het koken gevraagd voor een client, zelfstandig wonend, 61 jaar. Heeft voorheen zelfstandig maaltijden bereid maar kan zich er nu lastig toe zetten. Boodschappen doet zij zelf. Het […]

lees meer

tuin onderhouden

Regelmatig zijn wij, 2 pensionado met de camper onderweg. Voor deze periode zoeken we iemand die de tuin tegen kleine vergoeding wil onder(bij)houden. We denken dan aan water geven, onkruid […]

lees meer

sportmaatje gezocht

ik heb het probleem dat ik nooit alleen gesport heb. ik deed alleen in teamverband maar nu in deze periode mis ik het enorm en erger ik me aan mezelf omdat ik aan het bijkomen ben.
als ik […]

lees meer
meer prikbordberichten