Redactie
6 november 2018

Sinterklaas krijgt het maar druk in Maastricht

Na de Intocht van de Goedheiligman op zaterdag 17 november is er geen tijd om stil te zitten. In tegendeel; op zondag 18 november is er een Groot Welkomstfeest voor Sinterklaas in Centre Céramique. Het belooft weer een muzikaal spektakel te worden. Kindjes met hun ouders en grootouders zijn allemaal van harte welkom van 11u00 tot 12u00. De toegang tot het Welkomstfeest is gratis.

Bezoek de boot van Sinterklaas
Elke woensdag (13u00-18u00) en elke donderdag en vrijdag (15u00-18u00) kun je de Sint en zijn Pieten bezoeken op de Pakjesboot aan de Maaspromenade. Toegangsprijs €3 inclusief consumptie, kids tot 2 jaar gratis toegang.

Varen met de boot van Sinterklaas
Elk weekend kun je (vanaf zondag 18 november) met de Sint en zijn Pieten elk heel uur gaan varen met de Pakjesboot vanaf de Maaspromenade. Toegangskaartje via Rederij Stiphout.

Spelen in het PietenForum
Ook kun je elke woensdag (13u00-17u00) en elke zaterdag en zondag (12u00-16u00) terecht in het PietenForum in Winkelcentrum Mosae Forum. De Pieten zijn aanwezig om je te vermaken met spelletjes, jongleren, goochelen, Pietengym en knutselen. De toegang tot het PietenForum is gratis.

Uittocht
Donderdag 6 december zwaaien we Sinterklaas en al zijn Pieten uit vanaf 17u00 op het plein bij Mosae Forum. Met muziek en dans bedanken we de Sint en wensen hem een behouden vaart richting zijn thuisland Spanje. De toegang is gratis.

Meer informatie over de Stichting en de activiteiten van Sinterklaas aan de Maas:
www.sinterklaasaandemaas.nlLees ook