Samen maken we onze stad!

Veel mensen zetten zich in voor elkaar en voor onze stad. Omdat ze het leuk vinden, omdat ze het nodig vinden, omdat ze gevraagd worden, omdat ze willen helpen: er zijn zoveel redenen om mee te doen. Op een manier die anno nu past: soms vinden we elkaar in levende lijve maar ook digitale middelen helpen ons om kennis te maken en samen te werken. En we zijn net mensen: we doen graag iets wat we leuk vinden én wat in onze agenda past.

Gelukkig gebeurt er al veel in onze stad. Op deze site vind je voorbeelden. Laat je inspireren! Als jij ook iets wilt ondernemen of je wilt graag meer weten over een initiatief, neem dan contact op met deze mensen of organisaties.

Nieuws

Meer nieuws

Dit doe jij!

Thuis in Maastricht deelt mooie, waardevolle acties en initiatieven die bijdragen aan de sociale kracht van de stad Maastricht. En vooral de motivatie en passie van de mensen die Maastricht maken!

Wil je ook iets delen? Heb je een verhaal over jouw buurt, jouw leven, je activiteiten of je vereniging? Mooi! Stuur het naar samen@thuisinmaastricht.nl

Websites

Gemeente Maastricht
www.gemeentemaastricht.nl
Logo_maastricht_doet Maastricht Doet
www.Maastrichtdoet.nl
logo_themasters_top The Masters Services & Care
www.themasters.nu

Maastrichthelpt.nl
Maastrichthelpt.nl

Good veurein
www.goodveurein.nl

Social media

Facebook CJG043
CJG043
Logo_maastricht_doet Facebook Maastricht Doet
Maastricht Doet