het centrum
is een levende
omgeving

Florentijn

over zelf bouwen in het Statenkwartier

Zelf bouwen in een levende omgeving

Zelf bouwen staat voor de jonge softwareprogrammeur Florentijn Hogerwerf (23) gelijk aan een stukje extra creativiteit kwijt kunnen.

Samen met een aantal anderen wil hij op bouwgrond in het Statenkwartier zijn woonwens verwezenlijken. “Zelf bouwen kost tijd, maar het lijkt me ontzettend leuk en leerzaam. Er is zoveel te kiezen. Dat geeft me de kans om mijn woonwensen tot in detail te realiseren.”

Florentijn woont nu zo’n zes jaar in Maastricht. Op zijn zeventiende verruilde hij voor zijn studie Goeree-Overflakkee voor Maastricht. Hij koos voor het centrum. Waarom? “Het centrum is een levende omgeving. Als ik naar buiten kijk, dan zie ik mensen. Ik merk dat ik in deze fase van mijn leven plezier heb in drukte om me heen. Plus ik woon dichtbij de plek waar ik werk, een waanzinnig mooi bedrijf hier in de buurt.”

Het zelfbouw project waaraan Florentijn meedoet is de SphinxTuin. Voor vragen over of deelname aan dit project kan er contact opgenomen worden met Jan Bierhoff via -email bierhoff.jan@gmail.com of telefoon 06-50210678

meer over Statenkwartier

meer over SphinxTuin