Wonen in Nazareth

Nazareth staat bekend als een gezellige volksbuurt. Nazareth grenst aan de natuurrijke Landgoederenzone. Deze buurt behoort samen met Limmel, Wittevrouwenveld en Wyckerpoort tot de buurten van het buurtontwikkelingsplan Noordoost.

Het doel van dit plan is het aantrekkelijker en vitaler maken van de buurten door onder andere nieuwbouw, meer groen en een spooronderdoorgang tussen Nazareth en Limmel. Verder wordt er gebouwd aan nieuwe huurwoningen en seniorenwoningen op het kerkplein in Nazareth. Dit moet de buurt in combinatie met nieuwe winkels en een samengevoegde basisschool opfrissen.

In Limmel en Nazareth komt op de grens tussen de 2 buurten een nieuw centrum: Hoolhoes. Lees meer op de website van de gemeente.

Vind jouw thuis in Maastricht

Wil je gaan kopen? Via Woonplein Limburg kun je zoeken naar een koopwoning in Maastricht.

Wil je liever gaan huren? Een sociale huurwoning vindt je door je in te schrijven bij Thuis in Limburg. Overige huurwoningen vindt je onder andere via Woonpleinlimburg, Marktplaats, Huislijn, Funda, Direct Wonen en Pararius.

Studenten kunnen via Maastricht Housing het kameraanbod in Maastricht bekijken. Tot slot bieden Ad Hoc, Maximus, SAM, Vastgoedbeschermer en Alvast tijdelijke huurwoningen, maar ook atelier- en werkruimtes, aan.