George Seelen
Buurtreporter 2 juni 2020

Meditatieve ochtend wandeling op Tweede Pinksterdag

Zoals velen onder jullie weten is pastor Mattie Jeukens van de O.L.V. van Lourdeskerk in het Wittevrouwenveld goed in het bedenken van lucratieve ideeën om de mensen vroeg uit de veren te krijgen.

Vanwege de regels rondom corona mogen kerkdiensten door maximaal 30 personen bezocht worden en mag er tot 14 juni geen communie uitgereikt worden. Dus net zoals afgelopen Hemelvaartsdag had pastor Mattie Jeukens op Tweede Pinksterdag een meditatieve wandeling over de Groene Loper georganiseerd, van de kerk naar Kasteel Vaeshartelt. Voor de promotie van deze wandeling had hij zelfs vlogger Cisca van der Meijs ingeschakeld.

Deze meditatieve ochtendwandeling bood de kans om toch met de ‘Geest’ van Pinksteren bezig te zijn en om elkaar te ontmoeten. Je moest vroeg uit de veren want de start was vanaf 7:00. Vanaf 09.00 uur was er koffie en thee buiten voor de kerk om nog gezellig na te praten. Het was een goed initiatief van Pastor mattie Jeukens om de mensen weer op de been te krijgen en iedereen sprak zijn waardering naar hem uit.

http://www.georgemaastricht.nl/446270851Lees ook