Malberg

Malberg is een groene buurt, die grenst aan het Zouwdal en is gebouwd tussen 1964 en 1970. Opgebouwd uit vier kwadranten met allen een centrumplein, wat je terug ziet in de namen van de ‘ruwes’ (straten, afgeleid van het franse ‘rue’).

We helpen

Gemakkelijk en gratis hulp vragen en aanbieden

Winkels, scholen, huisartsen, speeltuinen, restaurants …

Bekijk alle voorzieningen in deze buurt op een overzichtelijke kaart.

Buurtprikbord

Op het prikbord vind je vraag en aanbod in jouw buurt. Wil je iets ruilen, heb je iets aan te bieden of zoek je iets? Wil je een clubje beginnen of ben je iets kwijt geraakt? Via het platform WeHelpen maak je het kenbaar.

boodschappen doen

het zou erg fijn zijn als iemand 1x per week/per 2 weken een aantal lichte boodschappen voor mij zou kunnen halen, met name vers fruit en groenten. Ik woon in Maastricht-West in de wijk Oud-Caberg.

lees meer

Schilderwerkzaamheden en laminaatvloer leggen

Ik ben op zoek naar iemand die een client van mij kan ondersteunen in het schilderen van zijn woning. Hij heeft sinds kort een eigen woning maar de financiën en lichamelijke gezondheid laten […]

lees meer

Tuin

Doordat ik rolstoel gebonden ben heb ik de volgende vraag. Ik heb een voortuin waar kiezel ligt en en een betegelde achtertuin. Door mijn handicap kan ik het zelf niet kmeer zo goed onderhouden […]

lees meer

Begleiding dementie

Ben op zoek naar begleiding dementie van 84-jarige dame in het weekend.
Op vrijdagavonden van 17.00tot 20.00u
Op zaterdagmiddag van 12.00 tot 15..00u
Zaterdagavonden van 17.00u – 20.00u

lees meer
meer prikbordberichten