Langer Thuis in Maastricht

op 26 september 2017 door Suzanne Mestrom

Heer, Maastricht 2015

Woont u prettig in een mooie woning in een gezellige buurt? Voelt u zich prima thuis en wilt u er graag nog veel jaren comfortabel wonen? Dan is het een goed idee om nú al rekening te houden met de toekomst. Met sommige kleine aanpassingen in uw woning zorgt u meteen voor extra comfort waar u ook in de toekomst veel plezier van heeft.

 

Langer Thuis in Maastricht

Langer Thuis in Maastricht wordt in Heer als proef uitgevoerd door de gemeente Maastricht samen met buurtplatform Heer en de landelijke organisatie Lang zult u wonen. Langer Thuis in Maastricht geeft u informatie, tips en praktische ondersteuning. Wilt u meer informatie over de bijeenkomsten die we organiseren? Klik dan hier.

 

Test uw huis

Er zijn speciaal opgeleide wooncoaches die gratis uw woning kunnen testen. Ze kunnen u tips ook geven voor het aanpassen van uw woning, zodat u er ook later kunt blijven wonen.

 

Contact

Wilt u meer weten over Langer Thuis in Maastricht? Wilt u zich opgeven voor een van de bijeenkomsten of een afspraak maken om uw huis te laten testen? Neem dan contact op via langerthuisinmaastricht@maastricht.nl