George Seelen
Buurtreporter 8 februari 2021

Kroontje voor de koks en vrijwilligers van Resto van Harte

Vrijdag 5 februari zijn de zeer betrokken en bevlogen koks en vrijwilligers van Resto van Harte in Wittevrouwenveld gedecoreerd met een kroontje van het Kroontjescomité.

Lood Verhulst is onderscheiden vanuit zijn professionele rol als horecamanager bij Resto van Harte, Edwin Soulier als vrijwilliger met een groot horecahart en de vrijwilligers Annie, Wim, Jamie, Awed en Els voor hun trouwe ondersteuning in keuken en mise en place.
Het Kroontjescomité is in het leven geroepen om de mensen die in de wijk Wittevrouwenveld iets bijzonders doen in het zonnetje te zetten.

Lood en Edwin zijn een aantal jaren geleden met een groep vrijwilligers begonnen met koken en eten serveren voordat Resto van Harte op verzoek van het buurtnetwerk het initiatief overnam. Toen heette het nog Eten met Manus.

Het team weet de gasten altijd te verrassen met een overheerlijk diner. In coronatijd leek het Resto van Harte een goed idee om afhaalmaaltijden voor de gasten te verzorgen.
Het vaste team van Edwin en Lood en de vrijwilligers zorgt voor een heerlijke maaltijd en een glimlach bij gasten.

Dit weten de gasten te waarderen want er wordt gretig gebruik van gemaakt. En lieve gast van Resto van Harte: misschien gebruik je het diner nu thuis, alleen, in plaats van gezellig samen in het restaurant van Trefcentrum. Maar wat let je om een van de andere afhalers uit je buurt uit te nodigen om samen thuis te eten?

Lood, Edwin, Annie, Awed, Jamie, Els, Wim: proficiat met het kroontje. We zijn blij met jullie en het is jullie gegund.

Foto’s: http://www.georgemaastricht.nl/448359169Lees ook