Help! Iedereen wil meedoen

op 17 juli 2018 door Jack van Gelooven Buurtreporter

Nieuwe vrijwilligers komen kennismaken met Tip Top en met elkaar. Super geslaagde bijeenkomst van buurtbewoners die graag actief gaan meedenken en meewerken aan de leefbaarheid van Mariaberg.

Er komen een aantal werkgroepen en na de zomer gaan we al echt aan de slag. Meer groen, daar moet je wat aan doen! Gezonder leven in Mariaberg, een nieuw buurtblad, op de koffie bij eenzame ouderen, hand- en spandiensten bij bestaande vrijwilligersactiviteiten, ondernemen in de buurt, afvalproject, de grote vrijwilligersdag, art, music, and food festivalletje op het Mariaveldje en meer …

 

Naar aanleiding van onze vragen in de grote buurtenquête, hebben zich al meer dan twintig buurtbewoners ingeschreven om actief te worden in de buurt. Op 10 juli was de eerste bijeenkomst. Om elkaar beter te leren kennen, speelden we een potje buurtbingo en vulden we samen de zogenaamde talentenkaarten in. Het was erg leuk om zoveel nieuwe mensen te leren kennen en de reacties van de deelnemers waren erg positief.

 

Op de eerste plaats wil Tip Top de mensen super bedanken dat ze zich actief willen gaan inzetten. We gaan na de vakantieperiode meteen aan de slag met een aantal werkgroepjes rond belangrijke thema´s die in de buurt spelen. En kijken of we iedereen kunnen betrekken bij projecten en activiteiten die bij hun passen.

ken je nog mensen die ook willen aanhaken bij ons netwerk? Laat ons dat svp weten. Iedereen is welkom. info@tiptop-mariaberg.nl

“Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!”