Heer

Heer is een Maastrichtse buurt met een eigen, dorps karakter. Traditie en cultuur zitten er in de harten van de mensen. Dat zie je onder andere terug in de processie, een grote goed draaiende voetbalclub, 2 harmonieën en buurtontmoetingsplek Aen de Wan. Door de hele buurt zijn dagelijks activiteiten van de vele verenigingen.

We helpen

Gemakkelijk en gratis hulp vragen en aanbieden

Winkels, scholen, huisartsen, speeltuinen, restaurants …

Bekijk alle voorzieningen in deze buurt op een overzichtelijke kaart.

Buurtprikbord

Op het prikbord vind je vraag en aanbod in jouw buurt. Wil je iets ruilen, heb je iets aan te bieden of zoek je iets? Wil je een clubje beginnen of ben je iets kwijt geraakt? Via het platform WeHelpen maak je het kenbaar.

ophalen tv kastje

Beste mensen,

bent u iemand, of kent u iemand, met een grote auto of een busje?

Ik heb een tv kast gereserveerd via marktplaats in Caberg, deze zou naar de Eydelgaard moeten gaan. De afmetingen […]

lees meer

sportmaatje gezocht

ik heb het probleem dat ik nooit alleen gesport heb. ik deed alleen in teamverband maar nu in deze periode mis ik het enorm en erger ik me aan mezelf omdat ik aan het bijkomen ben.
als ik […]

lees meer

Maatje gezocht

Hoi,
Ik ben Jeannie en ben 62 jaar. Ik ben op zoek naar een (vrouwelijk) maatje, omdat ik me vaak alleen voel. Ik wil graag iets leuks doen, maar alleen doe ik dat niet.
Ik houd van wandelen, […]

lees meer

Eenmalig ziekenhuisbezoek. Vervoer en begeleiding in ziekenhuis.

Voor client, 71-jarige meneer, zoek ik een begeleider (inclusief vervoer) voor een ziekenhuisbezoek. Afspraak is 17 juli om 9:40 uur. Dhr woont in Heer, Maastricht.

lees meer
meer prikbordberichten