Frontenkwartier

De buurt Frontenkwartier omvat het natuurgebied de Hoge en de Lage Fronten met de overblijfselen van de Maastrichtse vestingwerken. De natuur in combinatie met resten van het industriële verleden en de vestingwerken maken dat Frontenkwartier bij uitstek dé plaats is om te wandelen.

We helpen

Gemakkelijk en gratis hulp vragen en aanbieden

Winkels, scholen, huisartsen, speeltuinen, restaurants …

Bekijk alle voorzieningen in deze buurt op een overzichtelijke kaart.

Buurtprikbord

Op het prikbord vind je vraag en aanbod in jouw buurt. Wil je iets ruilen, heb je iets aan te bieden of zoek je iets? Wil je een clubje beginnen of ben je iets kwijt geraakt? Via het platform WeHelpen maak je het kenbaar.

Maatje gezocht

Ze hebben het vaak over eenzaamheid bij ouderen of jongeren.
Maar de groep die daar tussen zit wordt vaak vergeten.
Ik ben 47 jaar en woon alleen.
IK ben vaak verhuist in mijn leven waardoor ik […]

lees meer

Dingen ophangen / gaten boren.

Ik zoek hulp bij het boren van gaten. Niet alleen dat ik met mijn nieuwe (hamer) boor soms helemaal niet in de muur kom, met als gevolg grote lelijke gaten. Daarnaast kan ik niet én de […]

lees meer

problemen met ps 4 pro

de ps4pro werkt niet naar behoren sommige spellen worden niet opgestart en soms gooit hij ze gewoon er weer uit. wie o wie kan mij helpen?

lees meer

een verf klusje

Ik ben begonnen om in huis een aantal ruimtes te verven. Nu heeft degene die zou helpen, me op het laatste moment laten zitten. Ik had alles al in orde gemaakt. Zelf was ik al begonnen aan de […]

lees meer
meer prikbordberichten