Een vorkje meeprikken bij The Masters

op 3 juli 2018 door Algemene redactie

Stichting Vorkje Prikken verhuisde met haar sociaal restaurant medio december 2017 naar het voormalig Huis van Bourgondië, thans in gebruik als The Masters Home & Wijkhuis op Hoogfrankrijk 27. The Masters Home is een vernieuwende woonvoorziening voor ‘anders’ ontwikkelde jongeren en studenten.

Wonen bij het werk, eigen regie, zelfstandigheid, vrijheid en participatie staan bij deze woonvorm centraal. Het sfeervol en modern gerestaureerd Wijkhuis onder hetzelfde dak vervult de functie van algemeen toegankelijke voorziening voor de wijk. In het restaurant van Vorkje Prikken kunnen bewoners uit het Statenkwartier, maar ook uit andere wijken op dinsdag en woensdag genieten van een gezond, vers bereid, culinair 3-gangen menu in een gemoedelijke sfeer. De prijzen zijn zeer laag waardoor het voor iedereen betaalbaar is: minima/studenten betalen € 4,00 en het regulier tarief is € 7,00. Kinderen beneden de 12 jaar betalen 50% van hun ouder(s). Daarnaast is er de mogelijkheid voor deelnemers van de voedselbanken om gebruik te maken van een voor Nederland uniek Gezinstarief van € 4,50 voor een héél gezin, ongeacht het aantal gezinsleden!

Op woensdagmiddagen zijn er educatieve programma’s voor Nederlandse kinderen en kinderen van van vluchtelingen, ouderen en deelnemers van voedselbanken. Aan deze programma’s kan gratis deelgenomen worden inclusief een gratis 3-gangen menu achteraf!

Wilt u meer weten over de projectprogramma’s of/en een keer lekker mee eten (wel minimaal 1 dag van tevoren reserveren), dan bent u welkom te bellen naar ons reserveringsnummer 06 375 275 75 of het reserveringsformulier invullen op de website: www.vorkjeprikken.com

W E L K O M !