Sterren van Maastricht

Vrijwilligerswerk is van onschatbare waarde voor onze stad. Daarom zetten we met de vrijwilligersprijzen 'Sterren van Maastricht' vrijwilligers in het zonnetje die zich op een bijzondere en creatieve manier hebben ingezet voor hun medemens. 

Welke vrijwilliger verdient volgens jou 2.000 euro?

We reiken in totaal 7 vrijwilligersprijzen uit. Die zijn verdeeld over de volgende categorieën: zorg, duurzaam, veiligheid, sport, cultuur, bedrijven en welzijn. Tot 31 december 2022 kun je in deze categorieën een vrijwilliger nomineren via deze website. We vragen je in je nominatie toe te lichten hoe jouw vrijwilliger zich op een bijzondere en/of creatieve manier inzet. Uit alle inzendingen wordt per categorie 1 prijswinnaar gekozen die een bedrag van 2.000 euro mag besteden aan vrijwilligerswerk.

Nomineer jouw vrijwilliger

Maak je keuze uit 1 van de 7 categorieën. Vul daarna zo volledig mogelijk het vragenformulier in. Op basis daarvan maakt de jury een keuze. De jury bestaat uit de winnaars van de vorige keer. Als jouw kandidaat de vrijwilligersprijs wint, dan nemen we contact met je op.