Wonen in Daalhof

Letterlijk tegen de grens met België aangebouwd, is het levendige Daalhof van veraf te herkennen aan de drie grote flats. Maar er liggen ook veel eengezinswoningen, soms verscholen in het groen, en kleinere seniorenflats. Zeker voor gezinnen met kinderen. Die wonen hier graag, met zo veel voorzieningen als twee basisscholen, een sporthal, crèche, peuterspeelzaal, een buurtcentrum en natuurlijk de bekende kinderboerderij Daalhoeve.

Rondom de oude Romeinse baan oogt Daalhof parkachtig. Het geheel maakt de wijk herkenbaar. Een uitgebreid winkelcentrum, smalle wegen, drempels en woonerven maken van Daalhof een bijzonder rustige en veilige woonwijk.

Zeker voor gezinnen met kinderen. Die wonen hier graag, met zo veel voorzieningen als twee basisscholen, een sporthal, crèche, peuterspeelzaal, een buurtcentrum en natuurlijk de bekende kinderboerderij Daalhoeve.

Vind jouw thuis in Maastricht

Wil je gaan kopen? Via Woonplein Limburg kun je zoeken naar een koopwoning in Maastricht.

Wil je liever gaan huren? Een sociale huurwoning vindt je door je in te schrijven bij Thuis in Limburg. Overige huurwoningen vindt je onder andere via Woonpleinlimburg, Marktplaats, Huislijn, Funda, Direct Wonen en Pararius.

Studenten kunnen via Maastricht Housing het kameraanbod in Maastricht bekijken. Tot slot bieden Ad Hoc, Maximus, SAM, Vastgoedbeschermer en Alvast tijdelijke huurwoningen, maar ook atelier- en werkruimtes, aan.