George Seelen
Buurtreporter 25 mei 2020

Creatieve horeca aan de Groene Loper

Inmiddels zijn er drie horecazaken aan de Groene Loper en ondanks de corona tijd zijn ze op verschillende manieren bezig toch inkomsten te genereren. Ik ging een kijkje nemen op Hemelvaartsdag. Een zonovergoten dag die veel mensen op de been bracht.

Op het pleintje bij de Groene Loper stond een rij mensen bij een ijsco kar om een lekker ijsje te kopen. Bij Talentino de Greune Luiper kon men terecht voor een ijsje, kop koffie of een stukje gebak. En bij de op Hemelvaartsdag geopende Paviljoen Restobar Mama in het Vrijheidspark kun je vanaf nu terecht voor lekkere (Earth)koffie van ambachtelijke koffiebranderij Mocca d’Or, thee van Bradley’s theespecialiteiten en frisdrank, maar ook voor borrelhapjes en broodjes TO GO. Bij Bistrot on Top kun je ook nog steeds vooraf bestelde menu’s komen afhalen en kun je ter plekke een ijsje kopen. Alle horecazaken zijn natuurlijk heel blij ze vanaf 1 juni voor een beperkte groep mensen en onder de strikte RIVM voorwaarden weer open mogen gaan.

Zo zie je maar dat in deze moeilijke tijd creatief ondernemerschap nodig is en wij ze zo een steuntje in de rug kunnen geven om deze bizarre tijd door te komen.
Mijn motto luid immers: HAW PIN en STAY STRONG.

http://www.georgemaastricht.nl/446163505Lees ook