Caberg

Caberg is de eerste na-oorlogse parochiewijk in Maastricht West. In 1951 werden de eerste huizen opgeleverd, in het huidige Caberg-Zuidoost. Mooie witgeschilderde huizen, waar behalve ambtenaren, fabrieksarbeiders en onderwijzers, ook de dokter en notaris zich vestigden. Een klein dorp was het, met de eigen kerk, winkels en bankfiliaal, een redelijk groene wijk.

We helpen

Gemakkelijk en gratis hulp vragen en aanbieden

Winkels, scholen, huisartsen, speeltuinen, restaurants …

Bekijk alle voorzieningen in deze buurt op een overzichtelijke kaart.

Buurtprikbord

Op het prikbord vind je vraag en aanbod in jouw buurt. Wil je iets ruilen, heb je iets aan te bieden of zoek je iets? Wil je een clubje beginnen of ben je iets kwijt geraakt? Via het platform WeHelpen maak je het kenbaar.

afrastering tussen tuinen maken

Wie wil mijn zoon helpen met het plaatsen van gaas tussen onze tuinen?

lees meer

Gezocht hulp in de huishouding en tuin , en als schilder

Ik zoek iemand die om de week mij kan helpen in huis en nu en dan in de tuin . Ik kan niet meer alles alleen . We wonen in een huis met 2 volwassenen 1 grote witte herder en een kater . Gaat […]

lees meer

Hulp bij boodschappen doen voor alleenstaande 85jarige dame

Ik stel, in overleg met mw, een hulpvraag; alleenstaande dame, geen mantelzorger in de buurt en winkeltje in verzorgingshuis ook gesloten, zoekt iemand die voor haar boodschappen kan doen

lees meer

maatje met sporten

ik heb elke keer hetzelfde probleem en dat is dat ik een lidmaatschap heb bij een sportschool maar als ik alleen moet gaan het er niet van komt omdat ik niet gewend ben om alleen te sporten.
ik […]

lees meer
meer prikbordberichten