Caberg

Caberg is de eerste na-oorlogse parochiewijk in Maastricht West. In 1951 werden de eerste huizen opgeleverd, in het huidige Caberg-Zuidoost. Mooie witgeschilderde huizen, waar behalve ambtenaren, fabrieksarbeiders en onderwijzers, ook de dokter en notaris zich vestigden. Een klein dorp was het, met de eigen kerk, winkels en bankfiliaal, een redelijk groene wijk.

We helpen

Gemakkelijk en gratis hulp vragen en aanbieden

Buurtagenda

07
Apr

Gratis sport- en cultuuractiviteiten

07-04-2021 - 16-06-2021 • Cruyff Court Wyckerpoort, Old Hickoryplein

Bekijk agenda

Winkels, scholen, huisartsen, speeltuinen, restaurants …

Bekijk alle voorzieningen in deze buurt op een overzichtelijke kaart.

Buurtprikbord

Op het prikbord vind je vraag en aanbod in jouw buurt. Wil je iets ruilen, heb je iets aan te bieden of zoek je iets? Wil je een clubje beginnen of ben je iets kwijt geraakt? Via het platform WeHelpen maak je het kenbaar.

boodschappen doen

het zou erg fijn zijn als iemand 1x per week/per 2 weken een aantal lichte boodschappen voor mij zou kunnen halen, met name vers fruit en groenten. Ik woon in Maastricht-West in de wijk Oud-Caberg.

lees meer

Maatje gezocht

Ze hebben het vaak over eenzaamheid bij ouderen of jongeren.
Maar de groep die daar tussen zit wordt vaak vergeten.
Ik ben 47 jaar en woon alleen.
IK ben vaak verhuist in mijn leven waardoor ik […]

lees meer

Dingen ophangen / gaten boren.

Ik zoek hulp bij het boren van gaten. Niet alleen dat ik met mijn nieuwe (hamer) boor soms helemaal niet in de muur kom, met als gevolg grote lelijke gaten. Daarnaast kan ik niet én de […]

lees meer

Schilderwerkzaamheden en laminaatvloer leggen

Ik ben op zoek naar iemand die een client van mij kan ondersteunen in het schilderen van zijn woning. Hij heeft sinds kort een eigen woning maar de financiën en lichamelijke gezondheid laten […]

lees meer
meer prikbordberichten