Caberg

Caberg is de eerste na-oorlogse parochiewijk in Maastricht West. In 1951 werden de eerste huizen opgeleverd, in het huidige Caberg-Zuidoost. Mooie witgeschilderde huizen, waar behalve ambtenaren, fabrieksarbeiders en onderwijzers, ook de dokter en notaris zich vestigden. Een klein dorp was het, met de eigen kerk, winkels en bankfiliaal, een redelijk groene wijk.

We helpen

Gemakkelijk en gratis hulp vragen en aanbieden

Buurtagenda

19
Aug

Dansen in het park

19-08-2018 - 19-08-2018

Het is weer zover! De 3e edtie van Dansen in het Stadspark is ook op zondag 19 augustus. Hét dansevenement uit de jaren 50/60 terug in het Stadspark (tegenover Stayokay). Terug in de tijd […]
Bekijk agenda

Winkels, scholen, huisartsen, speeltuinen, restaurants …

Bekijk alle voorzieningen in deze buurt op een overzichtelijke kaart.

Buurtprikbord

Op het prikbord vind je vraag en aanbod in jouw buurt. Wil je iets ruilen, heb je iets aan te bieden of zoek je iets? Wil je een clubje beginnen of ben je iets kwijt geraakt? Via het platform WeHelpen maak je het kenbaar.

Hond uitlaten

Tis een vrolijke energieke teef van 1 jaar.. Maar ik wordt de 27e augustus geopereerd en kan dan een tijdje de hond niet uit laten.. Wie o wie zou haar een heel groot plezier willen doen??
En […]

lees meer

Hulp in de huishouding voor maximaal 7uur en 25 minuten 1dag per week

Betaling geschied via CAK/WMO.
Wegens vakantie kan pas vanaf 27 september 2018 contact opgenomen worden

lees meer

Begeleider bij wielrennen

Hallo,
Ik ben Jelle 19 jaar oud en mijn hobby is wielrennen. Van februari tot en met juni fiets ik met Equipe Ravel. Maar ik wil ook na die tijd graag een paar keer per week blijven fietsen. Ik […]

lees meer

Schilderij ophangen.

Schilderij ophangen , boren door een betonmuur.
Ik kom met mijn boormachine niet door de muur.

lees meer
meer prikbordberichten