Amby

Stads wonen met een dorpsgevoel: Amby heeft een historische, gezellige dorpskern en een actief verenigingsleven. Je woont er rustig, in het oosten van Maastricht tegen de Zuid-Limburgse heuvels met vlakbij de mooie natuur van de Ambyer Heide.

We helpen

Gemakkelijk en gratis hulp vragen en aanbieden
Amby, Maastricht 2015

Winkels, scholen, huisartsen, speeltuinen, restaurants …

Bekijk alle voorzieningen in deze buurt op een overzichtelijke kaart.

Buurtprikbord

Op het prikbord vind je vraag en aanbod in jouw buurt. Wil je iets ruilen, heb je iets aan te bieden of zoek je iets? Wil je een clubje beginnen of ben je iets kwijt geraakt? Via het platform WeHelpen maak je het kenbaar.

Diverse vrijwilligers gevraagd voor de Quiet Community Maastricht

De Quiet Community Maastricht is een Community voor mensen die in stille armoede leven. Onze organisatie brengt het Maastrichtse bedrijfsleven in contact met de members van de Quiet door ze […]

lees meer

Vervoer een meid met rolstoel naar haar werk!

Hallo!

Ik ben Kyra Muijtjens, 33 jaar, woon in Maastricht samen met mijn man en zoontje van 3 en heb de spierziekte AvF, vandaar rolstoelgebonden.

Ik ben op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers, die […]

lees meer

hulp bij reparatie wasmachine

Ik denk dat mijn wasmachine niet meer helemaal lekker werkt. Is er iemand die verstand heeft van wasmachines en een keer wil komen kijken wat er aan de hand is?

lees meer

Potje dammen?

Durf jij het op te nemen tegen Frans tijdens een potje dammen?

Voor een van onze bewoners zijn we op zoek naar een vrijwilliger die 1 keer per 14 dagen een uurtje tijd heeft om een potje te […]

lees meer
meer prikbordberichten