George Seelen
Buurtreporter 7 september 2020

25 jaar Happy Kids

In een gedenkwaardige en goed bezochte eucharistie viering werd er door Pastor Mattie Jeukens vanochtend stilgestaan bij het 25 jarige jubileum van de Happy Kids.

Door de corona pandemie mocht dit helaas niet groots gevierd worden. Pastor Mattie liet dit niet over zich heengaan en kondigde in het kerkblaadje aan dat deze viering in het teken stond van dit jubileum. Onze bekende Sjef Zwackhalen (voorzitter van de Happy Kids) stond tijdens deze viering stil bij het lief en leed wat er de afgelopen 25 jaar heeft afgespeeld.

Ook onze bekende Manon Pachen werd tijdens deze viering nadrukkelijk benoemd omdat zij een soort burgermoeder voor hen is. Pastor Mattie Jeukens kreeg tijdens deze viering door Bianca (de vrouw van Sjef en steun en toeverlaat voor hem) een speciaal voor deze jubileum gemaakt speldje opgespeld. Na de mis werden Sjef en Bianca door o.a. de CDA fractie van Maastricht in het zonnetje gezet omdat zij veel voor de Happy Kids en Wittevrouwenveld en omstreken betekenen. Manon Pachen had voor deze gelegenheid ook een apart cadeau met de inmiddels bekende troostfee voor hen laten maken en overhandigde dit aan hen.

Het is mooi om te zien dat er ondanks de corona perikelen de gemeenschap laat zien hoe trots ze op de  Happy Kids zijn met o.a. de sportcoaches en de vrijwilligers. De Happy Kids gingen na deze viering in het trefcentrum Edi in het Wittevrouwenveld gezamenlijk brunchen om deze dag feestelijk af te sluiten.

Een grote MERCI voor hen allemaal.

http://www.georgemaastricht.nl/447008186

 Lees ook